Also see this website in English.
To English
Cookies en andere technologiën
We gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Bij betreding stem je hiermee in.

From an authentic narrative to a tall tale full of wonder, for your story to stick, you need to create a memorable moment. When an image leaves that lasting impression, you’ve created an AfterImage.


We make films, documentaries, commercials and videos that have impact, both emotionally and commercially. Our films ignite the viewers imagination but most of all, our productions leave a lasting impression.

We recreate reality or develop a surreal world to convey your story. We create vivid images in bold colors or produce moving pictures in plain black and white. Building your vision within the boundaries of the production. We create a world around your product that tells your story, that conveys your truth.Changelog

9.10.20

v0.15.07.9.20

v0.14.04.9.20

v0.13.014.8.20

v0.12.910.8.20

v0.12.47.8.20

v0.12.06.8.20

v0.11.34.8.20

v0.11.18.5.20

v0.11.030.12.19

v0.10.429.9.19

v0.10.118.9.19

v0.9.04.9.19

v0.8.231.8.19

v0.8.128.8.19

v0.8.025.8.19

v0.7.019.8.19

v0.6.014.8.19

v0.5.114.8.19

v0.5.013.8.19

v0.4.312.8.19

v0.4.29.8.19

v0.4.011.6.19

v0.3.56.6.19

v0.3.48.5.19

v0.3.37.5.19

v0.3.25.5.19

v0.3.14.5.19

v0.3.03.5.19

v0.2.62.5.19

v0.2.5

v0.2.4

v0.2.31.5.19

v0.2.2

v0.2.1

v0.2.0

High-end digitale producties
met een onuitwisbare indruk.
Bekijk 'Afterimage'
Bekijk Showreel

Featured

Ads

Animation

Branded content

Brand films

Events

Bekijk ons werk
op het grote scherm
met onze Apple TV app (binnenkort)
Showreel
AfterImage
Watch showreel (2:10 min)
Consciously Growing Together
Svensson
Watch film (1:54 min)
A Christmas Carol
Campagne
In A Christmas Carol 2020 gaat Scrooge op zoek naar creatieve manieren om kerst te vieren. De aanpak van Scrooge is uniek en vindingrijk, maar lukt het hem ook om het warme en gezellige feest te laten slagen?
Watch film (1:00 min)
A Beautiful Wish
Svensson
Oliver is een jongen die weet wat hij wil worden als hij opgroeit: een uitvinder. Naast zijn liefde voor technologie, houdt hij ook van dieren, pinguïns in het bijzonder. Wanneer hij een nieuwsbericht ziet dat hun leefgebied ernstig wordt bedreigd door de klimaatverandering, is het tijd voor zijn eerste uitvinding.
Watch Trailer
Watch film (3:05 min)
No Compromises
Scandia Gear
Het kan eng zijn als een familielid in een onvergeeflijke omgeving werkt. De omstandigheden op volle zee en het weer op de ocean zijn verraderlijk, de machines waarmee je werkt gevaarlijk. Je wilt hem of haar helpen om veilig te blijven en heelhuids thuis te komen, een waardevolle bijdrage leveren.
Watch Trailer
Watch film (3:30 min)
Senses
IMCD
Alle dingen die we zien, horen, ruiken of voelen hebben betekenis. Ze verbinden ons met bepaalde herinneringen, of emoties, en creëren waarde. Dat maakt een zintuiglijke ervaring meer dan alleen een kenmerk van een product. Het brengt ons terug en herinnert ons aan belangrijke momenten die we met anderen hebben gedeeld.
Watch Trailer
Watch film (3:40 min)
The Big Blue
BG Freight Line
De zee kan onverbiddelijk zijn. Tijdens een storm wordt je geraakt door golven van negen of tien meter. Het is de natuur die bepaalt hoe je dag verloopt. Gelukkig heeft de kapitein sterke zenuwen en zorgt hij ervoor dat het schip, de bemanning én lading veilig en op tijd in de haven komt, elke keer weer.
Watch Trailer
Watch film (3:40 min)
Destination
ProMobility
Een auto is meer dan een vervoermiddel. Het geeft je de vrijheid om te ontdekken, om de avontuurlijke weg te nemen en om een reis te ervaren; in plaats van snel naar uw bestemming te gaan. Verken je mobiliteit en creëer mogelijkheden om door te rijden, nu en naar je toekomst.
Watch Trailer
Watch film (1:50 min)
Shift
Allison Transmission
We gaan direct vooruit, we versnellen of vertragen, zonder na te denken. Met een vloeiende beweging schakelen we terug, kijken we om en leren we van onze geschiedenis. We schakelen op om verder te rijden en door te gaan op onze weg. Als we willen veranderen, hoeven we niet na te denken, we schakelen automatisch naar de perfecte versnelling.
Watch teaser (1:00 min)
Division
Catharina Ziekenhuis
Een enkelvoudige deling die zich oneindig vermenigvuldigt. Het maakt niet uit wie je bent. Zonder voorkeur, zonder vooroordelen. Het is een gevecht met en tegen je eigen lichaam dat je niet alleen kunt winnen. Sta samen met je familie, je buurt en je stad. Sta sterk.
Watch Trailer
Watch film (2:00 min)
City of Champions
Rotterdam Topsport
Als atleet is de stad je trainingsveld; het is je gewichtsruimte en je hindernisbaan. De stad daagt je uit om sneller te rennen, het stuwt je verder en zorgt ervoor dat je die extra stap zet. In Rotterdam bereiden 50 Olympische atleten zich voor op de Olympische Spelen in Tokio, let?s make it happen!
Watch Trailer
Watch film (1:00 min)
Het Nieuwe Samenspel
Catharina Ziekenhuis
Het Catharina ziekenhuis loopt voorop in het gebruik van innovatieve technieken en technologieën. Om er zeker van te zijn dat ze thought leader blijven heeft het ziekenhuis een veranderingagenda opgesteld. Maar hoe introduceer je nieuwe inzichten en ideeën? Met een blik in de toekomst.
Watch film (2:00 min)
Kickstart
STL
Je bent bijna klaar met de middelbare school en hebt het gevoel dat je helemaal klaar bent voor de echte wereld. Ja, geweldig, maar wat nu? Wil je studeren of een baan? Wil je een auto kopen, of wil je werken aan je toekomst? Let?s do it all!
Watch film (1:10 min)
RIE
STL
Wanneer je werkt in een omgeving waar een ongeluk in een klein hoekje zit, is het van cruciaal belang dat iedereen zijn verantwoordelijkheid pakt. Draag je persoonlijke beschermingsmiddelen en pas op elkaar. Met deze video hebben we alledaagse situaties en de gevaren ervan visueel gemaakt voor de doelgroep.
Watch film (1:10 min)
Upload Thursday
Campagne
Watch teaser (0:50 min)
Good for each other
ProMobility
Wanneer een verhaal honderd keer is verteld, is het moeilijk om het publiek te betrekken, tenzij je het met een twist vertelt en een kickass animatie maakt. Zie het verhaal van ProMobility, het is bijna een sprookje.
Watch Trailer
Watch film (3:00 min)
The Countdown
Svensson
De Nederlandse glastuinbouwsector is van vitaal belang voor de wereldwijde voedselproductie. Daarom is 2020 het jaar van de teler!
Watch Trailer
Watch film (2:00 min)
Jeroen hockeyt
Rotterdam Sport
Rotterdam is de sporthoofdstad van Nederland. Hoe motiveer je alle inwoners om ook actief te gaan leven? Door te laten zien wat professionals en amateurs motiveert!
Watch film (1:00 min)
Conny runs
Rotterdam Sport
Rotterdam is de sporthoofdstad van Nederland. Hoe motiveer je alle inwoners om ook actief te gaan leven? Door te laten zien wat professionals en amateurs motiveert!
Watch film (1:00 min)
Horticulture on the North Pole
Svensson
Als Kerstmis nog ver weg is, heeft de Kerstman zijn eigen hobby's om de tijd te doden. Hij wil zijn eigen groenten kweken in zijn moestuin. Zonder de hulp van mevrouw Santa doet hij zijn best in de kelder van zijn blokhut. Zal het hem lukken?
Watch Trailer
Watch film (3:30 min)
BMW Driving Experience
BMW
Opschakelen, versnellen en vol gas! Kom uit de slip, drift de hoek om en leer met meer zelfvertrouwen rijden. Pedal to the metal!
Watch film (1:00 min)
Zet je zorg aan
Maasstad Ziekenhuis
Het Maasstad Ziekenhuis is op zoek naar nieuwe collega's voor de afdeling acute zorg. Hoe activeer je zorgpersoneel om de stap te zetten? Door te laten zien hoe divers en uitdagend je werk is!
Watch film (1:20 min)
Kies voor de Goedeweg
STL
Watch trailer (0:30 min)
Van de bank af
STL
Als je klaar bent met de middelbare school kan het kiezen van je volgende stap lastig zijn. Kies je voor een vervolgopleiding, of een baan, en welke richting wil je op? Voor STL hebben we een serie gemaakt die laat zien welke richting je op kan binnen de sector transport en logistiek.
Watch Trailer
Watch video (10:10 min)
Freedom
STL
Vrachtwagenchauffeurs worden in ongelofelijke mate gestigmatiseerd, tijd om een positieve blik op hun wereld te werpen.
Watch teaser (5:00 min)
Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden
Rabobank
Wat hebben je klanten nodig, nu en in de toekomst? Voor de Rabobank hebben we het uitgezocht.
Watch film ()
Segreto
Segreto
Segreto is een kleine wijngaard in Italië, een lokaal geheim. Maar sommige geheimen moeten door iedereen ontdekt worden.
Watch film (1:00 min)
Thuis Bij
Svensson
Voor een teler gaat het om de producten. De klimaatschermen van Svensson helpen hen om beter, duurzamer en grotere hoeveelheden groenten en fruit te telen. Om een uniek zicht achter de schermen te geven, hebben we een persoonlijke en onderhoudende serie ontwikkeld: ?Thuis bij?.
Watch film ()
Bite by Bite
Maasstad Ziekenhuis
Met deze heldere en energieke uitleganimatie laten we de patiënten van het Maasstad Ziekenhuis het belang van goede voeding zien. Tijdens een ziekenhuisopname helpt gezond en voedzaam eten om je beter te laten reageren op de behandeling, zodat je sneller herstelt en eerder het ziekenhuis mag verlaten!
Watch film (3:20 min)
Netwerk van de Bouwtoelevering
Hibin
Wanneer je de essentie van de organisatie verandert, moet je duidelijk uitleggen wat er gebeurd en waarom. Elk klein verschil kan een enorme impact hebben. Vraag je je af wat de essentie van Hibin is? Kijk zelf maar!
Watch film ()
Mijn Leven
Maasstad Ziekenhuis
Wanneer je ziekte onbehandelbaar wordt en je het stadium van de palliatieve zorg betreedt, kunnen er veel vragen en angsten ontstaan. Voor het Maasstad Ziekenhuis hebben we een animatie ontwikkeld die antwoord geeft op de eerste en belangrijkste vragen.
Watch film (2:50 min)
Creates
Creates
Computers kunnen volautomatisch met mensen praten en met de juiste data-analyse kan je klanten in de goede richting sturen. IT is intelligenter maar tegelijkertijd wordt het nog ingewikkelder. Daarom heb je iemand nodig die je ondersteunt en inspireert bij het ontwikkelen en bouwen van je oplossing.
Watch film ()
Team Jayme
Team Jayme
Watch Trailer
Watch video (4:25 min)

Laat een blijvende impressie achter
en creëer een AfterImage.

Storytelling that drives engagement.
De gemiddelde consument ziet meer dan 5.000 commerciële boodschappen per dag. Om op te vallen moet je mensen raken. Simpelweg een bericht communiceren is niet meer genoeg. Je boodschap moet betekenis hebben en relevant zijn.

Je communicatie moet van kleurloos naar kleurrijk gaan, alleen dan laat je een onuitwisbare indruk achter. Om dat te bereiken heb je een authentiek verhaal nodig, vol verwondering, wat je doelgroep triggert en raakt. Laat dat maar aan ons over.

Met een klein, digitally minded team produceren we high-end digital videocontent die de aandacht van jouw publiek grijpt. Door te connecten en oprecht te communiceren brengen we jouw doelgroep in beweging.

Verhalen die je raken.
“A tale shall
accomplish something
and arrive somewhere.”
- Mark Twain
Door gewoon een video te plaatsen, maak je geen impact en laat je geen blijvende indruk achter. Nu de online aandacht van de consument is versnipperd, is een intrigerende reeks interacties nodig waardoor je boodschap, merk of product blijft hangen. Hiervoor combineren we high-end online video met een doordachte videostrategie en data-gestuurde distributie.

Verbindende content die inspireert, informeert en overtuigt. Maak gebruik van de kracht van de sociale netwerken van de doelgroep om de overtuigingskracht van de video’s te versterken, de impact te vergroten en je doelen te bereiken.

We maken films

documentaires, commercials en high-end digital videocontent met impact, zowel emotioneel als commercieel. Onze producties prikkelen de verbeelding van de kijker en met een doordachte videostrategie zorgen we ervoor dat onze producties een onuitwisbare indruk achterlaten.

We schetsen de werkelijkheid

of maken een surrealistische wereld die past bij je product of visie. Met onze beelden creëren we een wereld die jouw verhaal vertelt.
AfterImage Productions

AfterImage Productions is een strategisch en creatief videoproductiebureau gevestigd in Rotterdam. We hebben een in-house team van regisseurs, creatieven, strategen, producenten en editors en werken, wanneer dat nodig is, met een uitgebreid netwerk van freelancers. Allen met een intrinsieke motivatie om het best mogelijke werk te creëren.

Wij zijn onderdeel van creative lead agency Campagne. Voor grote multiple-mediaprojecten of strategische vraagstukken werken we nauw samen aan de passende en effectieve strategie.


Charloisse Lagedijk 536
3084 LG Rotterdam
The Netherlands

Tel: +31 (0)10 - 292 81 81
info@afterimageproductions.nl


Hoe verschilt AfterImage van een traditioneel productiebedrijf?
+
Met een klein, digitally minded, multidisciplinair team streven we naar creatieve en effectieve video's. We willen elke productie naar een hoger niveau tillen. Het creatieve proces en de ontwikkeling van de strategie is vanaf het begin met elkaar verweven, wat leidt tot authentieke content die impact heeft, zowel emotioneel als commercieel. We verrassen en vermaken de doelgroep met content die inspireert, informeert en overtuigt.

AfterImage is een label van creative lead agency Campagne. Voor grote multiple-mediaprojecten of strategische vraagstukken werken we nauw samen aan de passende en effectieve strategie.
Voor bureaus of brands?
+
We werken met iedereen die gelooft in de kracht van storytelling en strategisch gedreven high-end online video. We creëren een wereld die in het teken staat van jouw verhaal. Waar we de werkelijkheid kunnen recreëren of een surrealistische omgeving kunnen bouwen die past bij jouw product en visie. We hebben de expertise in huis om elk project effectief aan te pakken en werken nauw samen met Campagne voor meer strategische vragen of crossmediale producties.